Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki
instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu
administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym
dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji
użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego
reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu
warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w
plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki,
u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików
cookies.” Odbiorcą informacji z cookies jest Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o. („SDO”) oraz spółki zlecające SDO realizację kampanii reklamowej, a także podmioty badające i zliczające tę kampanię oraz iż dane te mogą zostać udostępnione na rzecz partnerów handlowych SDO
Close
Przyrządziłam. Kuminu nie dodałam bo nie miałam. Zamiast tego dodałam kminku i tak wyszło pysznie! Świetny przepis!
czy mozna zrezygnowac z kukurydzy, czy danie będzie zbyt mdłe bez niej?
Można, będzie brakować trochę koloru i słodkości, ale wystarczy dodać nieco cukru
Jednak dodałam kukurydze, przemogłam się i poszłam po nią do sklepu :) Farsz z tego przepisu jest niezwykle aromatyczny i esencjonalny. Można zjeść sam z chlebem! Od siebie dodałam do niego trochę soku z limonki i przecisnięty przez praskę czosnek.
A ja nie mam gazu, więc nie będę zestawiał garnka ?
:)