Ciasto na pizzę. Nestor Grojewski



Najlepsze składniki na pizzę to we Włoszech wiedza tajemna każdej pizzerii. To ważny element włoskiej kultury, bowiem łączy ludzi – członków rodziny, kiedy zasiadają do stołu. Pizza stała się znanym na całym świecie dobrem narodowym. Nie można się dziwić, że szefowie kuchni nigdy nie zdradzają innym tej tajemnicy.

Nestor Grojewski, polskich kucharz, który pracował w przeszłości dla wielu gwiazd show-biznesu. Między innymi, w kuchni Martina Scorsese! Jednym, z jego niekwestionowanych talentów jest przygotowywanie wyśmienitej pizzy. Specjalnie dla czytelników magazynu kulinarnego Codogara.pl, chcę podzielić się przepisem na ciasto do pizzy z atramentem ośmiornicy. W tym wideo zaprezentuje jak przygotowuje ciasto na pizzę.

Jeśli macie ochotę przygotować ciasto na pizzę prosto ze słonecznych Włoch według Nestora Grojewskiego, to serdecznie zapraszamy do obejrzenia filmu.

Zobacz ten film na YouTube | Subskrybuj nasz kanał YouTube

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes